Wednesday, December 9, 2015

Minicredit.lv tagad izsniedz ātros un patēriņa kredītus

Latvijā ir salīdzinoši daudz ātro kredītu aizdevēji, taču galvenokārt šie aizdevēji aizdod naudas summas līdz 500 eiro un atmaksas termiņu līdz 30 dienām. Šāda veida aizdevumi aizņēmējam var būt neizdevīgi, jo atmaksāt aizņēmumu pa mēnešiem ir izdevīgāk nekā vienā maksājumā.
Minicredit patēriņa kredīts līdz 2000 eiro
Pavisam nesen aizdevējs Minicredit ir sācis piedāvāt patēriņa kredītus līdz 2000 eiro ar atmaksas termiņu līdz 2 gadiem un un saistību refinansēšanas pakalpojumus. Ātrais kredīts jauniem klientiem ir palicis nemainīgs, līdz 300 eiro ar 0% komisijas maksu uz termiņu līdz 30 dienām.
Lai pieteiktos Minicredit aizdevumam, ir jāatbilst aizdevēja kritērijiem:
  • jābūt Latvijas iedzīvotājam vecumā no 20 līdz 72 gadiem,
  • nedrīkst būt kavēti maksājumi vai līgumsaistību pārkāpumi citās finanšu iestādēs,
  • jābūt oficiāliem un pastāvīgiem ienākumiem.
Aizdevēja bankas konti sekojošās bankās: Swedbank, DNB banka, Citadele banka, Nordea banka, Norvik banka.
Aizņemies atbildīgi un izdevīgi, lai izdodas iecerētais!

2 comments:

  1. Labvakar visiem! Uz doto brīdi, es kā reizi meklēju kādu servisu kur es varētu paņemt kredītu un man ir vajadzīgs jūsu padoms ir tagad. Paldies visiem jau iepriekš.

    ReplyDelete
  2. Tas viss ir atkarīgs no tā, kur jūs dzīvojat tieši tagad. Man ir tikai viena izmēģināta un patiesa iespēja. Mēģinājums kredītu apvienošana. Jums būs nepieciešamas 5 minūtes, lai pabeigtu tiešsaistes pieteikumu, un tikpat daudz laika, lai gaidītu atbildi. Vai jūs redzat, cik viegli tas ir? Es ierosinu, ka jums nav nodot šo off

    ReplyDelete